Hoće li ovo biti najpopularnije patike u 2017?

by | 4 Januara, 2017

Svake godine druge patike zavladaju ulicama i obilježe street style u velikom stilu. Od klasičnih Stan Smith patika preko Rihanninih creepersica za brend Puma, uvijek taj jedan par patika osvoji publiku i zasjedne na tron najpopularnijih. Baš su zato strani modni mediji već počeli s nagađanjima koje će to patike biti omiljene u godini pred nama.

Foto: Instagram @walkingcanucks

Foto: Instagram
@walkingcanucks

Nismo sigurni da li bismo “potpisali” njihova predviđanja, ali zasad je na tron zasjeo Adidas i to prvenstveno svojim modelima EQT i Tubular.

Iz tima superpopularnog brenda sportske opreme najavljuju kako će ovo biti godina u kojoj će vladati EQT, model koji je prvi put pušten na ulice i u sportske dvorane 1993. godine te je sada redizajniran kako bi bolje odgovarao potrebama modernog ljubitelja patika i ovog popularnog brenda koji ne prestaje da dominira street styleom.

Već je prošla 2016. godina bila obilježena velikom dominacijom patika kada su se one nosile u svim mogućim prilikama pa čak i na poslovne i svečane outfite i ne sumnjamo kako će ova obuća vladati i u 2017, vjerovatno s Adidasom na čelu.

Ali, kako je godina tek počela, ipak valja pričekati i vidjeti kakvi će sve trendovi još pojaviti i osvojiti nas.

Adidas EQT Support 93/17 (dostupne od januara) Foto: PR

Adidas EQT Support 93/17 (dostupne od januara)
Foto: PR

Adidas EQT (limitirana serija) Foto: PR

Adidas EQT (limitirana serija)
Foto: PR

adidas3

IZVOR: FASHION.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.