Isabel Marant lansirala novi model patika

by | 23 Januara, 2015

Da li se sjećate patika koja je uber-slavna Isabel Marant lansirala prije 3 godine? Sa umjetnutom petom? Složićete se da nijedan model patika nije uspio da za tako kratko vrijeme osvoji zaluđenike za modu, koji su pomenuti model nosili 24h širom svijeta!

IMG_0291

Četiri godine nakon tog planetarnog uspjeha, Marant, inače dizajnerka čija obuća se prodaje u rekordnom vremenu, a prednjače modeli čizama, ove godine je odlučila da takođe plasira nov model patika, ali daleko jednostavniji i praktičniji od onog iz 2011. godine!

IMG_0402

Francuska dizajnerka je lansirala svoju verziju bijelih, plitkih, klasičnih patika u koje su se poznate trendseterke zaljubile na prvi pogled. Marantina verzija patika koje smo imali prilike najviše da vidimo na teniskim terenima, obuhvata metalik detalje kao i varijantu u animal printu, koji je čak možda i popularniji od klasičnih, bijelih.

IMG_0430

Patike su postale hit odmah nakon lansiranja. Vidjeli smo ih na Emmi Roberts, Dakoti Johnson, Rosie Huntington-Whiteley… To je rezultiralo da se odmah rasprodaju na sajtu MatchesFashion.com, pa ih je za sada moguće još samo kupiti na sajtu Net-a-Porter.

Ono što je posebno obradovalo fanove obuće s potpisom francuske dizajnerke je vokest iz njenog tima da će Isabel tokom godine lansirati još nekoliko verzija ovog modela. So be prepared!

IMG_0504

Izvor: elle.rs
Foto: Ring my Bell/Ashley Madekwe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.