Isabel Marant lansirala novi model patika

by | 21 Augusta, 2015

Ako je bilo ko zaslužan za veliki povratak patika, onda je to Isabel!

kolaz

Francuska dizajnerka već odavno ne osmišljava samo odjeću to die for, već i patike i čizme za kojima ludi cijeli fashion svijet! Sada već tradicionalno svaki njen model obuće postaje ultimativni model obuće koji želimo da posjedujemo ovog trena!

Zato smo prilično uzbuđeni jer je Isabel Marant prije nekoliko dana u okviru svoje najnovije kolekcije Etoile, predstavila model Bessy koje nemaju nikakve veze sa njenim patikama sa skrivenom potpeticom koje su prije nekoliko godina napravile pravi mali zemljotres na modnom nebu.

Marant je tada pokrenula pravu histeriju, a kao rezultat je dobila glavobolju od bezbroj kopija koje su fashion djevojke šetale širom svijeta. Iako se taj famozni model još uvijek prodaje, Marant je svojim kupcima ponudila nakon toga neke nove modele koji su u skladu s današnjom minimalističkom filozofijom dizajna: klasične, udobne, jednostavne.

files

Upravo su takve i patike Bessy koje možete pronaći u novoj Etoile kolekciji. Izrađene od meke kože s aplikacijama od velura, ove duboke patike dolaze u tri kolorističke varijante – bijeloj, crnoj i color block kombinaciji plave i crvene.

Cijena im je 380 evra, a mogu se pronaći na svim boljim dizajnerskim online buticima poput Net-a-Portera, My Therese i Farfetcha.

Izvor: elle.rs
Foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.