Jennifer Lopez je zvijezda proljetne kampanje za Guess Jeans

Jennifer Lopez je zvijezda proljetne kampanje za Guess Jeans

SHARE

Američki brend Guess ponosno najavljuje da će glumica, pjevačica, plesačica, zabavljačica, filantropkinja i modna ikona, Jennifer Lopez biti zaštitno lice advertising kampanje za Guess Jeansu sezoni proljeće/ljeto 2018.

Foto: Promo

“Kada me je Paul Marciano pozvao da budem nova Guess djevojka, bila sam veoma počastvovana i uzbuđena što ću postati dio ovog kultnog brenda koga obožavam još od tinejdžerskih dana”, izjavila je J. Lo i dodala: “Kada pogledam rane Guess kampanje, vidim sve te predivne modele i iconic fotografije koje Paul stvorio. Ovo je nevjerovatan kompliment da budem izabrana za nosioca proljetne kampanje.”

Art direkciju potpisuje Paul Marciano, ko-osnivač “Guess?, Inc.”, dok je iza objektiva bila modna fotografkinja Tatjana Gerusova. Inspiracija leži uzbudljivom životu Lopezove tokom nastupa u Las Vegasu, ali i dok radi kao glumica u Holivudu. Atraktivni kadrovi nastali su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične Guess kampanje uz neizbežan uticaj estetike i ličnog stava Jennifer Lopez.

“Jennifer je Guess devojka iz snova. Ona je ostvarena umjetnica, ikona, nevjerovatno senzualna”, izjavio je Paul.

Prema njegovim riječima, uticaj J. Lo nastavlja da raste i ova kompanja odaje počast ženama koje dobijaju na ljepoti s godinama.

“Njena ljepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Jennifer prihvatila da bude naša nova devojka, ali u isto vreme i ‘Femme Fatale’ za Marciano”, dodao je on.

Predstavljamo vam i video za njenu novu pesmu “Amor, amor, amor! za koju styling potpisuje američki Guess Jeans.

IZVOR: GRAZIA.RS

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar