Jeste li već pronašli svoj savršen jeans, ako niste vrijeme je!

by | 22 Aprila, 2017

Ono što svaka žena mora posjedovati jeste dobar par farmerki koje će nositi u svakoj prilici i na mnogo načina. Nekada je dovoljno svom omiljenom jeansu dodati udobne patike i jednostavnu pamučnu majicu i biti spreman za akciju. Replay se pobrinuo da nam upravo to i obezbijedi.

Replay predstavlja proljetnu kolekciju TOUCH jeansa za žene koja je unijela pometnju na tržištu nevjerovatnim stepenom glatkoće i bogatom, atraktivnom tkaninom. Inovacija je jednostavna – izgled i osjećaj koji ovaj teksas pruža savršeno je sinhronizovan sa njegovom funkcionalnošću.

Uz TOUCH, Replay je želio da unese revolucionarne izmjene u arenu ženskog jeansa. Rješenje je koliko inovativno toliko i jednostavno jer se zasniva na malim detaljima koji na relevantan način odgovaraju na osnovne ženske potrebe – biti seksi i osjećati se rasterećeno u isto vrijeme. TOUCH garantuje nevjerovatan osjećaj glatkoće i prijatnosti kako sa spoljne tako i sa unutrašnje strane zadržavši identičan učinak po pitanju rastegljivosti. TOUCH ideju osjećaja prirodnosti podiže na viši nivo, pružajući sličan efekat, bez kriznih momenata u vidu gužvanja u predjelu koljena i sjedalnom dijelu tokom kretanja zahvaljujući patentiranom RECALL sistemu.

Proljetnu kampanju ponovo potpisuje vizionarski dvojac MERT & MARCUS, a njene glavne junakinje su supermodeli IRINA SHAYK, JOAN SMALLS i STELLA MAXWELL. Modele kao i samu kampanju možete pogledati na linku:

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.