Jesu li ovo nove hit patike?

by | 20 Augusta, 2017

Kultne Nike Cortez patike ponovno su osvojile srca brojnih trendseterica te se nametnule kao odlična alternativa jednako tako kultnim Stan Smith patikama.

Ali, čini se da je Nike odlučio da opasno pristupi ovom dvoboju te je lansirao blagi makeover Cortez patika koji nas je osvojio na prvu.

Poznati sportski brend Nike udružio je snage s brendom A.L.C. te predstavio kultne patike iz 70-ih u tri nova luksuzna izdanja.

Oblik same patike se, naravno, nije mijenjao. Boje su te koje čine ove modele Cortezica tako posebnim. U pitanju su tri boje, oil grey, light orewood brown i terra blush.

Takođe, svaki mode ukrašen je zmijskim uzorkom na stražnjem dijelu patike. Osim toga unutar svake patike moći će se naći snažna poruka. Povodom nove saradnje lansirala je i kampanja u kojoj su glavne zvijezde Bhumika Arora, Cindy Bruna i Gabby Douglas.

Ova limitirana kolekcija na tržište stiže 25. avgusta i to po cijeni od 100 dolara u Nike x Nordstrom pop-up trgovinama. Patike takođe možete da kupite i online na stranicama Nikea, A.L.C.-a i Net-a-portera od 28. avgusta.

IZVOR: FASHION.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.