John Travolta i Olivia Newton-John ponovo pjevaju zajedno

by | 12 Decembra, 2012
Mitski filmski par, John Travolta i Olivia Newton-John, nakon kultnog filma “Briljantin” ponovo su zajedno zapjevali, i to na božićnom albumu snimljenom u znak sjećanja na glumčevog sina Jetta, koji je preminuo 2009. godine.
"Olivia i ja uvijek smo željeli da ponovo sarađujemo, ali bilo je potrebno da to bude dobar projekat, nešto kvalitetno, pošto bi u suprotnom postojao osjećaj da nešto silite", kazao je Travolta u intervjuu za inostrane medije.
 
Američki glumac i njegova australijska kolegica igrali su 1978. Dannyja i Sandy u "Briljantinu", zasnovanom na istoimenoj komediji-mjuziklu koji govori o srednjoškolcima iz 50-ih godina.
Glumački par je u tom filmu otpjevao pesmu "You're the One That I Want", koja je postala veliki hit i u svijetu je prodata u desetinimama miliona primjeraka. "Volim da pjevam i nemam često priliku da to radim", rekao je Travolta, koji je na božićnom albumu "This Christmas" angažovao i Barbru Straisand i Tonnyja Bennetta.
 
Na albumu, snimljenom za Fondaciju "Jett Travolta" i fondaciju za borbu protiv raka Olivie Newton-John u Melburnu, biće i jedna pjesma Johna Farrara, autora numere "You're the One That I Want".
 
"Za nas je to divan način da radimo stvari koje su nam drage i da pružimo obožavaocima nešto u čemu bi voljeli da nas vide zajedno", rekla je Olivia.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.