Kate Hudson otkrila kako je ekspresno smršala poslije porođaja

by | 6 Septembra, 2012
Mnoge poznate glumice i pjevačice javnost i medije ostavljaju u šoku vitkim figurama koje brzinom svjetlosti vraćaju nakon trudnoće. Dok se mnogi pitaju kako im to uspijeva, glumica Kate Hudson otkriva da njoj taj zadatak nije bio nimalo lak i da je u sedmicama poslije porođaja trenirala do iznemoglosti.
Glumica Kate Hudson u jednom intervjuu nedavno je otkrila da je nakon trudnoće vježbala i do šest sati dnevno kako bi povratila vitku liniju. 
Prije sedam godina Kate se poprilično namučila gubeći kilograme nakon rođenja prvog sina, Rydera Russella. Za samo tri mjeseca, 33-godišnja glumica izgubila je skoro 30 kilograma za ulogu u filmu "The Skeleton Key". 
Nakon što je tokom druge trudnoće sa sinom Binghamom vidjela kako se kazaljka na vagi zaustavlja na 85 kilograma, Kate je, kako kaže, odlučila da će nakon porođaja naporno vježbati i vratiti svoju vitku figuru, što joj je i pošlo za rukom. 
"Svakodnevno sam vježbala šest sati, a režim vježbanja mi je bio prilično rigorozan. Od 45 do 55 minuta radila sam kardio vježbe, a nakon toga pilates ili jogu, a cijeli postupak bih ponavljala tri puta dnevno", otkrila je glumica.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.