Categories Modne vijesti

Kate Moss je novo zaštitno lice kuće Saint Laurent

Omiljena “zločesta djevojka” modnog svijeta se vratila – i izgleda nevjerovatno!

Kate Moss je odavno prerasla status još jednog nevjerovatno uspješnog modela, pa i supermodela, te postala ikona vremena uz koje vežemo razuzdane partyje i neopterećeni stil života. Svojim je privatnim životom redovno punila stupce tabloida, uvijek je izgledala sjajno, pritom odajući utisak da se probudila prije nekoliko minuta i obukula prvu stvar na koju je naišla. Zato, ne čudi da ime i pojava Kate Moss intrigiraju i danas.

Vijest o tome da je upravo ona novo zaštitno lice kuće Saint Laurent odjeknula je modnim svijetom; bilo je poznato da je velika obožavateljica estetike Hedija Slimanea, ali poslovnih saradnji nije bilo još od vremena Toma Forda.

Ipak, nakon prvog teasera na Instagramu, sad su dostupni i kompletni vizuali kampanja, u kojoj je vidimo u nekoliko odjevnih kombinacija koje potpuno odgovaraju njenom stilu.

U videu se pojavljuje i Jamie Bochert, režirala ga je Nathalie Canguilhem, a mnogi su već počeli nagađati kako bismo ju i u 43. godini ponovno mogli gledati na modnim pistama.

IZVOR: BURO247.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *