Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita

by | 15 Juna, 2017

Kate Moss je tokom vikenda predstavila svoju novu liniju nakita u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom.

“Obožavam nakit, ne mogu proći pored trgovine s nakitom, a da ne spazim nešto što mi se sviđa”, rekla je Kate Moss za britanski Vogue koji je u subotu ekskluzivno objavio ovu kolekciju.

Poznata manekenka je do sada sarađivala na raznim modnim kolekcijama od kojih su možda najpoznatije one s brendovima Topshop i Equipment, no ovo joj je prva linija nakita za koji je jednom tokom devedesetih izjavila da je “njena najdraža droga”.

Kolekcija koju je predstavila nastala je u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom s kojim je Moss i pozirala za kampanju.

Dvojac se upoznao prije nekoliko godina u Sao Paolu, a manekenka se odmah zaljubila u njegov dizajn i odnos prema nakitu koji je za njega nešto duhovno.

Njemu se svidio način na koji Moss nosi nakit: “Kate nosi nakit na nevjerovatno slobodan način”, rekao je za Vogue i dodao: “Samo ga nabaci.”

Taj slobodni duh provukao se i kroz kampanju koju je snimio Fenton Bailey u dvorištu Kateina doma u Cotswoldsu, a u njoj se osim Kate Moss i Are Vartaniana pojavljuju i Elfie Reigate, Anna Lee Gardner, Luka Isaac i Louis Baines.

Cijene komada iz kolekcije su od 700 funti na više, a u prodaju stižu 17. maja na HarveyNichlos.com te u trgovini Are Vartaniana u Londonu.

IZVOR: BURO247.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.