Knjige, cipele i parfemi: Sarah Jessica Parker otvorila svoj online shop

by | 24 Juna, 2019

Zvijezda serije “Seks i grad”, ljubiteljica prelepih cipela i modna ikona Sarah Jessica Parker otvorila je svoju online prodavnicu. Tamo možete kupiti sve što što je ona kreirala i nosi inicijale SJP – parfeme, dizajnerske cipele, knjige koje glumica objavljuje, pa čak i čuvenu haljinu sa punom suknjom, u kojoj se pojavljuje u seriji.

Na sajtu je glumica sakupila sve omiljene stvari, a obećala je da će svaka kupovina na njenom sajtu biti dostavljena najkasnije pet dana od narudžbe.

Sarah je odlučila da otvori svoju prodavnicu u svom omiljenom dijelu Njujorka – na Menhetnu.

Cipele za butik napravljene su ručno u Italiji. Veći deo kolekcije predstavljaju modeli sa visokom potpeticom. Cijene u prodavnici su od 250 do 600 dolara za par. Inače, glumica je često posjećivala butik kako bi svojim klijentima pomogla da odaberu pravi model.

https://www.instagram.com/p/By0elTgn4lu/

Što se tiče parfema, glumica je 2005. godine objavila svoj prvi miris LOVELY, koji i dalje ostaje najprodavaniji na svijetu. U proteklih nekoliko godina, lansirala je još nekoliko svojih parfema, a nedavno je predstavila novi miris pod nazivom BORN LOVELY.

Ali odakle su došle knjige? Prema zvijezdi, ona je uvijek voljela da čita – priče drugih ljudi su je interesovale više od njenih. Zbog toga je SJP postala književni urednik za izdavačku kuću SJP for Hogart. Glumica uređuje sa redakcijskim timom književna djela koja odražavaju vlastiti ukus. Njena prva akvizicija je debitantski roman “Mjesto za nas”, koji je postao bestseler New York Timesa nakon objavljivanja u junu 2018. godine. Do sada je izdavačka kuća objavila samo tri romana, ali, prema riječima glumice, to je tek početak.

Izvor: grazia.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.