Kolekcija od džinsa s potpisom Biljane Tipsarević

by | 14 Maja, 2016

U savremenom svijetu denim je postao dio svakodnevice i neizbježan odabir u stajlingu, gotovo u svim prilikama. Vodeći se ovim, ali i željama svojih kupaca, modna dizjnerka Biljana Tipsarević plasirala je svoju prvu denim liniju pod nazivom BT DENIM COLLECTION.

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Foto: PR/Miloš Nadaždin

BT DENIM COLLECTION čine varijacije svih odijevnih predmeta, od nezaobilaznog džinsa preko prsluka, suknji, košulja i šortseva za hrabrije dame, koji uz adekvatan stajling mogu da se prilagode svim prilikama. Kolekcija nudi opcije savremenoj dami da se dobro i udobno osjeća u opuštenom okruženju, tokom cijelog dana.

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Foto: PR/Miloš Nadaždin

U izradi su korišteni najkvalitetniji materijali, a dizajnerka je izrazito vodila računa o konstrukciji modela i njihovom prilagođavanju damama najrazličitijih tipova građe. Najnovijim kolekcijama, koje su predstavljene u novootvorenom modnom ateljeu, dizajnerka je dala mogućnost damama da pronađu ono što im je potrebno u svakodnevnom životu, kombinujući i svevremeni džins za opuštene susrete i svakodnevne obaveze. Krojevi su takvi da ističu ljepotu ženskog tijela, a i u ovoj kolekciji osnovna ideja dizajnerke bila je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja slijedi svoje instinkte i inspiraciju.

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Foto: PR/Miloš Nadaždin

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.