Kolekcija s potpisom: Rita Ora kreirala cipele za Giuseppe Zanotti

by | 16 Januara, 2019

Italijanski brend cipela Giuseppe Zanotti predstaviće novu kapsula kolekciju u saradnji sa britanskom pop zvijezdom Ritom Orom.

Zajednička kolekcija je spoj legendarnog stila moderne italijanske kuće i korporativnog identiteta pjevačice.

“Rad sa Giuseppeom bio je moj san i prava sreća. U svakom kreativnom poduhvatu, veoma je važno da sarađujete sa onima koji dijele vašu viziju i energiju. Njegova mašta je neograničena, i zajedno smo kreirali cipele koje otjelotvoruju snagu, samoljublje i potrebnu količinu izdržljivosti”, komentarisala je Rita Ora saradnju.

“Muzika je oduvijek bila centralna u mom radu. Muzički svijet je beskrajan izvor inspiracije, dok je Rita, koja ima izvanrednu kombinaciju senzualnosti i snage uma, postala moja muza”, rekao je Zanotti.

Za njega ovo nije prva saradnja sa zvijezdama.

Sarađivao je sa poznatim umjetnicima i kreirao stylinge za svjetsku turneju Lady Gage, Rihanne i Ariane Grande. Osim toga, 2016. godine objavio je dvije zajedničke kapsula kolekcije – sa Jennifer Lopez i Zaynom Malikom.

Rita je, s druge strane, ranije pokušavala da bude gostujuća dizajnerica za Adidas Originals.

Kolekcija kapsula Rite Ora x Giuseppe Zanotti biće predstavljena 24. januara 2019. u butiku Saks Fifth Avenue na Beverly Hillsu.

Izvor: grazia.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.