Kupite kartu za prvi red na Fashion Week-u u Londonu, Njujorku, Milanu i Parizu!

by | 26 Septembra, 2019

Sve do sada karte za prvi red na sedmicama mode bile su rezervisane isključivo za poznata lica i buyere, ali od ovog septembra u prvom redu na Chanel, Versace, Dior reviji možete da sjedite i to po čak prilično pristupačnoj cijeni! Vjerovali ili ne.

Ovo je jedna od najuzbudljivijih i najvećih vijesti u modnom svijetu do sada – počeko je sa prestonicom Velike Britanije 13. septembra, pa potom Njujorkom, Milanom i na kraju Parizom! Karte za prvi red bilo koje revije koja će se održati u nekoj od navedenih modnih metropola možete da kupite i vi.

Karta koja podrazumijeva stajanje iznosi 147 evra, a ako želite reviju da posmatrate iz prvog sjedeći to će vas koštati 267 evra – u pitanju je VIP karta.

Baš kao što je i inače običaj na Sedmicama mode, ispod vašeg sjedišta čeka vas poklon, koji podrazumijeva razne proizvode dizajnera čiju reviju gledate.

I to nije sve, ne samo da uz VIP kartu možete da očešete rame sa nekom od svjetski poznatih ličnosti, već ćete baš poput njih, dobiti i pristup VIP lounge dijelu, koji uključuje piće i hranu.

Izvor: elle.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.