Lindex u borbi protiv raka dojke: “Pink” kolekcija 2017!

by | 6 Oktobra, 2017

Ove godine Lindex podržava borbu protiv raka dojke luksuznom kolekcijom donjeg veša premium kvalitete, od čije će se prodaje 10 posto donirati Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra” iz Banjaluke.

Lindex Pink kolekcija!

“Željeli smo kreirati prelijepe komade u dobre svrhe. Uz harmoniju i najljepše želje u fokusu, napravili smo kolekciju sa prefinjenim i minimalističkim siluetama i delikatnim detaljima, ugodnim bojama od sjajne do tamno roze”, kaže Annika Hedin voditelj dizajna Lindex-a.

dio prihoda od prodaje biće doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra” iz Banjaluke

Sastavni dio “Pink” kolekcije čini donji veš i fantastični komadi vrhunske kvalitete; bijele svilenkaste tunike, lagani sivi set od kašmira i velvet ogrtač u roze boji. Veš u različitim nijansama roze i crne je napravljen sa elegantnom čipkom. Kolekcija takođe, sadrži i lagane protetičke grudnjake.

Prezantacija kolekcije zakazana je za 12. oktobar / Importanne centar Sarajevo

Cjelokupan profit od “Pink” narukvica sa prelijepim rozim kamenom, takođe, biće donirati Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

U prodaji su i prigodne narukvice

Borba protiv raka dojke je bitan dio Lindex-ove društvene osviještenosti koja se godinama izražava kroz doprinos i finansiranje za podršku istraživanja i jačanja svijesti o ovoj bolesti.

Foto: Promo

Lindex “Pink” kolekcija biće predstavljena 12. oktobra u 18 sati u Lindex prodavnici u Importanne Shopping Centru u Sarajevu, a u prodaji u svim Lindex prodavnicama u BiH biće od 13. oktobra.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.