Lindex u velikom stilu proslavio 60. rođendan!

by | 15 Septembra, 2014

Lindex je pred oko 1600 gostiju, među kojima su bili i modne legende Jean Paul Gaultier i Karen Elson, proslavio svojih 60 godina u svijetu mode.

19

U četvrtak navečer švedski high-street brand Lindex u velikom je stilu uz spektakularan party i modnu reviju proslavio svoj 60. rođendan. Slavlje je održano u Gothenburgu, drugom po veličini švedskom gradu, pred oko 1600 gostiju. Lindex je zvanicama predstavio svoje ženske i dječje kolekcije za jesen/zimu 2014/2015., ali i novitete iz sfere donjeg rublja i linije LXM – Lindex Man.

Veliko finale zasluženo je pripalo predstavljanju fantastične kolekcije nastale u kolaboraciji s modnom legendom Jeanom Paulom Gaultierom, koji se i osobno pojavio na modnoj pisti. Reviju je otvorila crvenokosa britanska ikona modne scene, karizmatični model i glazbenica Karen Elson, a cijeli show uveličao je i nastup švedskog DJ dvojca Icona Pop.

Kako bi spektakl bio potpun, na slavljeničkoj su večeri nastupili i Agnes, Sophie Ellis-Bextor, Jenny Wilson i Britta Person.

Snimak revije možete pogledati OVDJE.

20

21

22

27

28

29

36

37

41

Jean Paul Gaultier za LINDEX (2)

Jean Paul Gaultier za LINDEX (3)

Jean Paul Gaultier za LINDEX (4)

Lindex-60-years-fashion-show-7732

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.