Liu Jo #strongtogether kolekcija za sezonu jesen/zima 2016.

by | 29 Septembra, 2016

Liu Jo kolekcija za predstojeću jesen/zimu 2016. je mladalačka i prodorna, moderna i stylish te pruža obilje mogućnosti za kombinovanje osnovnih komada od strukturiranih i rafinisanih materijala i to u odgovarajućem balansu između jednostavnosti i sofisticiranosti.

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

Posebnu pažnju privlače linije White i Black Label, kao i sportska linija i neizostavna denim kolekcija.

Modeli koje nikako ne smijete da propustite imaju oznaku amazing bottom up i riječ je o modelima koji vaše obline ističu na savršen način.

Karlie Kloss i Jourdan Dunn ponovo su udružile snage za italijanski brend Liu Jo – dva super-social top modela zvijezde su kampanje jesen/zima 2016. Jourlie, kako jedna drugu nazivaju, su prave prijateljice koje razumiju jedna drugu kako u stvarnom životu tako i na setu i savršeno su ovjekovječile novi, veoma važan LIU JO koncept za predstojeću sezonu #strongtogether.

Pogledajte fotografije: 

Snažna potpuno nova tvrdnja, konzistentna je sa dušom brenda i predstavlja najveću evoluciju u odnosu na prethodnu #viceversa. #Strongtogether je zasnovana na jedinstvenoj i posebnoj snazi žene, vrijednosti prijateljstva koje se pretvara u podršku i dijeljenje. Kao što je slučaj između dva modela, dva profesionalca, dvije žene koje pokazuju na koji način veza može biti jača i definisanija, i pretvara se u nešto jedinstveno i veoma rijetko. Dokaz za to je da ste #zajednojače.

“Podržavamo jedna drugu, sve vrijeme. Ponekad, kao žene, smo jače nego što mislimo. Mnogo je lakše da pobjeđujemo zajedno”, istakle su zvijezde kampanje.

Karlie Kloss & Jourdan Dunn ponovo zajedno za Liu Jo #strongtogether

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

Kampanja je nastala u Londonu aprila 2016. godine, a ovjekovječio ju je američki fotograf Christian MacDonald. Fokus je na dvije manekenke, a atmosfera je topla, gotovo domaća, dok se prirodnost Karlie i Jourdan reflektuje na miks elegatnog i modernog, easy-chic i sofisticirane ženstvenosti.

U ovoj sezoni, Karlie i Jourdan rade zajedno kao muzički duo u fotografijama za Black Label, tj. glavnu kolekciju. Jourdan je glavna zvjezda za liniju White Label, dok će Karlie nositi teret Blue Denima, koji je ovog jula lansirao potpuno novi model Amazing Fit, novi bi-stretchy Bottom Up koji ima savršen kroj, nevjerovatno oblikuje i naglašava siluetu, ističući seksepil i obline!

Novu kolekciju možete pronaći u prodavnici Liu Jo u Šenoinoj 16 i prodavnici Formentini u Sarajevo City Centru u Sarajevu.

TEKST: PR/S.V.
FOTO: LIU JO PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.