Ljeto u jarkim bojama s Guess potpisom

by | 26 Juna, 2019

Guess kolekcija za ljeto donosi ultimativne modne komade u jarkim bojama. Guess je za ljeto pripremio sve što vam je potrebno za moderan izgled.

Za poslovne prilike koje dozvoljavaju nešto opušteniji stil odaberite jeans ili kombinezon u crvenoj boji s cvjetnim uzorkom, obje varijante su urbane, a u njima ćete se osjećati ugodno tokom cijelog dana. Ako je potrebno, jednobojni sako kombinezonima će dati ozbiljniju, poslovnu notu, kao i sandale na visoku petu.

Ljeto je nezamislivo bez kupaćeg kostima, a Guess u novoj kolekciji donosi vječni klasik – prugasti jednodijelni kupaći kostim.

Modne kombinacije začinite upečatljivim dodacima poput torbica i ruksaka s cvjetnim motivima koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju.

Za moderan izgled tu su žute Guess sandale na visoku petu s kaišićem oko gležnja, a kako biste bili zavodni i na plaži, odaberite jednodijelni žuti kupaći kostim s bijelim prugama.

Top sedam komada za trendi ljeto potražite u najbližem Guess store-u.

[smart-grid]

[/smart-grid]

Guess potražita na sljedećim prodajnim mjestima: Banja Luka – Delta planet, Bulevar srpske vojske 8; FASHION&FRIENDS radnja – Banja Luka – Delta planet, Bulevar srpske vojske 8

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.