LJ&Z vam predstavlja STAGE – novi bh. modni brend

by | 23 Septembra, 2020

Stage Sarajevo je novi modni brend, a u nastavku otkrijte sve o njemu!

Njihova modna filozofija je sljedeća: “Novi brend, nova moda, nova ljepota pokreta, nova mogućnost da se svaka žena osjeća ugodno u svojoj koži noseći samo komad #stage mašte i ljubavi”.

Moramo biti iskreni, ženama odjeća nekada daje veliko samopouzdanje i to tako kao da će “osvojiti cijeli svijet”!

“To je Stage, osjećaj samopouzdanja, sreće, pogotovo u ovim teškim vremenima koje nam je 2020. godina priuštila. Drago nam je da je upravo sada Stage nastao. Sama ideja ovog brenda nastala je 2018. godine i razvijala se i maštalo se i sklapao se svaki ‘komadić’ polako i precizno pazeći da svaki detalj projekta bude savršen. Znamo da je savršenstvo teško postići, ali mi težimo ka tome i vjerujemo da ćemo našom voljom, trudom i zalaganjem to i postići”, kažu iz Stagea.

U čemu je tajna ovog brenda? Svaki naš klijent iz ateljea je izašao sa osmijehom na licu i sretan. Naš odgovor je ljubav prema ovome što radimo. Kako kažu, radite ono što volite i nijedan dan nećete morati raditi. U tome smo se pronašli. Naš glavni ‘sastojak’ je – ljubav!

Šta zapravo Stage nudi? Ideja “Stage” kreće od prvobitne izrade kostima za ples i ritmičku gimnastiku, naknadno je pokrenuta i izrada svečanih haljina i odjeće.

“Ono što je bitno naglasiti jeste da se sve radi od najkvalitetnijih materijala. Kada pričamo o svečanim haljinama onda su tu nezaobilazna Dior svila, Armani saten, savršeni Prada materijali. Kada pričamo o plesu, to su najkvalitetnije likre i sati ručnog rada, kao što su ručno lijepljenje cirkona, šivanje, a i sama kreativnost iz koje će na kraju izaći najljepši rezultati. Trudimo se da sve što radimo bude kvalitetno i na prvom mjestu nam je zadovoljstvo klijenta”, kažu iz Stagea.

U ovo malo vremena od kada Stage postoji kao brand, bilježi veliku zainteresovanost kako u BiH, tako i u cijelom regionu što im je dalo “vjetar u leđa” i potvrdu da je Stage bio prava odluka i da će se kao takav nastaviti razvijati, te u bliskoj budućnosti se širiti i van regiona.

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.