Mlade holivudske nade zvijezde su nove kampanje brenda “Miu Miu”

by | 12 Januara, 2014

Popularni modni brend Miu Miu, za novu kampanju, proljeće/ljeto 2014, odabrao je četiri mlade glumice čija popularnost iz dana u dan raste.

miu miu ss14 01

Elle Fanning, Elizabeth Olsen, Lupita Nyong'o i Bella Heathcote, nove su glumačke nade koje se pojavljuju u novoj Miu Miu kampanju koja je snimana u New Yorku ispred objektiva fotografskog dvojca Inez & Vinoodh.

Elle Fanning, petnaestogodišnja je sestra zasad još uvijek poznatije Dakote Fanning, koja je prije nekoliko godina zasjala u filmu “Somewhere” Sofie Coppole, očekuje se da će Elle u ovoj godini doživjeti veliku popularnost jer glumi princezu Auroru u Disneyevom filmu “Maleficent” u kojem glavnu ulogu zločeste vještice ima Angelina Jolie.

Elizabeth Olsen mlađa je sestra blizanki Olsen, poznata je po svojoj izvedbi u filmu “Martha Macy May Malene”, a ove će godine glumiti u remakeu filma Godzilla.

Prvi veći film Belle Heathcote bio je “Dark Shadows” s Johnny Deppom i Evom Green, a ove će godine glumiti u romantičnoj komediji “The Reluctant Professor” s Hugh Grantom, dok se za Lupitu Nyong'o pretpostavlja se kako bi ove godine mogla pokupiti cijenjene filmske nagrade za film “12 godina robije” koji će se prema procjenama boriti i za Oscara za film godine.

miu miu ss14 04

miu miu ss14 02

miu miu ss14 03

Izvor: Ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.