Modni brend koji će obožavati ljubitelji/ce mačaka

Modni brend koji će obožavati ljubitelji/ce mačaka

SHARE

Skejterski brend RIPNDIP osnovan je 2009. godine zahvaljujući Ryanu O’Connoru, ali tek prije dvije godine privukao je pažnju svojim dizajnom u cijelom svijetu. Konkretno, jednim likom koji je danas službena maskota i ključna figura gotovo svih linija.

RIPNDIP MASKOTA LORD NERMAL

Radi se o Lordu Nermalu, bijelom mačku koji se prvi put pojavio na dizajnu T-shirta. Naizgled slatko proviruje iz džepa na majici, ali kad se džep povuče prema dolje, mačak za posmatrača ima vrlo jasnu poruku.

 

Ilustracija Jaymea Lemperlea toliko je oduševila pojedince da je ubrzo postala viralna. Pogotovo među vlasnicima mačaka, kojima je i te kako poznata prevrtljiva priroda njihovih ljubimaca.

I tako je Lord Nermal zasjeo na čelo brenda, više-manje izguravši sve ostale likove iako je vlasnik brenda zapravo alergičan na mačke.

Nove kolekcije uključuju apsolutno sve, od majica kratkih rukava, majica s kapuljačom, skateboardova, maskica za mobilni, čarapa, pribadača i natikača koje su im trenutano najprodavaniji komad. A sa svakog proviruje Nermal i zadovoljno se smije.

IZVOR: JOURNAL.HR

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar