5 modnih uljeza koje žene ne žele da vide u muškom ormaru

by | 17 Novembra, 2014

O ukusima ne vrijedi raspravljati, osim ako se čovjek vašeg života ne šeta po gradu u bijeloj potkošulji i dresu omiljenog fudbalskog tima. Sigurno mrzite i ove odjevne predmete koje biste najprije bacili u smeće.

potkošulja-490x326

1. Fudbalski dres

Sintetičke majice i šorts s imenom omiljenog fudbalskog kluba ili reprezentacije mogu da prođu tokom gledanja utakmica svjetskog prvenstva, ili za vrijeme nedjeljnog fudbalskog navijanjima s drugarima. Ali u svim ostalim situacijama, izbjegavajte tu modnu kombinaciju.

2. Bijela potkošulja

Ne znamo kada su stilisti uvjerili muškarce da je nošenje bijele pripijene potkošulje zavodljivi potez, ali žene definitivno niko nije pitao za mišljenje. Ako vam je hladno, obucite potkošulju dugih rukava. Ako ste raspoloženi za zavođenje, odbacite svu odjeću sa sebe.

3. Donji dio trenerke od šuškavog materijala

Znate na šta mislimo? Obično je riječ o donjem dijelu trenerke najvjerovatnije plave boje, napravljene od sjajnog, šuškavog materijala s bijelim crtama na bočnim dijelovima nogavica koje su vidljive iz svemira. U njima se ide na kafe, odlazi u grad i nažalost, na dejt s vama.

4. Preširoka odjela

Njegovo odjelo iz devedesetih nikako ne zaslužuje ponovno nošenje. Nažalost, on misli da mu ono dobro stoji i da izgleda kao novo. Istina je zapravo mnogo gora. Široka odjela naglašenih ramena moraju ići penziju.

5. Četvrtaste cipele

Za svoje klasično odjelo za posebne prilike on čuva svoje četvrtaste cipele na pertlanje. Iako su nekada bile pravi hit, ove cipele zaslužuju veliko “ne”.

Izvor: zadovoljna.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.