Cekeri puni ljubavi

by | 9 Januara, 2018

Autorica bloga Prekardašijan, Samira Poričanin – Petrešin promovirala je cekere sa motivacijskom porukom “Udišem ljubav – izdišem nemir” uz koju se već dugo vremena i sama bori protiv stresa i problema koje donosi svakodnevnica života.

“Ceker je praktičan i kreiran za sve žene kojima nikad dosta prostora u torbama za sve što žele ponijeti i kojima zbog ubrzanog tempa života i stresa treba mali podsjetnik da na trenutak zastanu, udahnu ljubav, izdahnu nemir i krenu u nove životne i poslovne pobjede. Sa njim možete na pijacu, u shopping, na sastanak, jogu, putovanje… U njega možete staviti sve što poželite. Presretna sam što cekere Prekardašijan već nose žene u cijeloj BiH, te Njemačkoj, Švedskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Velikoj Britaniji, Japanu… Vlasnice cekera su divne, nasmijane, sretne,
uspješne žene od kojih je svaka pronašla neki svoj način da život učini ljepšim i boljim. Ponosna sam što je ceker u potpunosti domaći proizvod.

Dizajn potpisuje Ana Lukenda MOA baggeek, proizveden je u radionici NANO Design, a sjajni kreativni tim koji je radio kampanju za Prekardašijan cekere čine Vanja Lisac, Ensar Dervišbegović, Amra Jalovičić i Elma Mehmedović, a sve pod kreativnim vodstvom Jaan Amira Alića. Cekeri su dostupni u crnoj, crvenoj, ljubičastoj, sivoj, žutoj i plavoj boji, a uskoro će iz radionice Prekardašijan izaći i ruksaci za fitness i dukserice.”
Vlasnica bloga Prekardašijan nedavno je predstavila i redizajnirani blog sa novim sadržajima, a čiji je osnovni cilj umijeće boljeg življenja, učiti kako da steknemo zdrave prehrambene navike i pokušamo živjeti sa što manje stresa.

Pripremila: I.K.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.