Crna haljina više nije No.1: Ova boja obilježiće praznike i najluđu noć

by | 13 Decembra, 2015

Mala crna haljina odlazi u zaborav. Poznate dame već uveliko uživaju u boji koja je polako ali sigurno svrgnula sa trona malu crnu haljinu. Nastupajuće praznike definitivno će obilježiti zelena boja u svim nijansama.

PicMonkey-Collage16

Pogledajte za kakve modele i nijanse zelene su se odlučile poznate dame.

Julianne Moore se odlučila za zelene šljokice. Haljina do iznad koljena, sa rukavima, opuštenog kroja ublażila je šljokičasti efekat tako da je haljina dobila potpuno drugačiju notu. Kako podsjeća na novogodišnju jelku, možda vam baš ona bude inspiracija za haljinu koju ćete obući za najluđu noć u godini.

''The Hunger Games: Mockingjay-Part 2'' New York Premiere

Michelle Monaghan je odabrala dugu haljinu u tamno zelenoj boji. Ako volite eleganciju, ovo je pravi izbor. Karnerići u predjelu dekoltea i duž leđa daju posebnu gracioznost vašem izgledu.

Fashion Arrivals at FGI's 32nd Annual Night of Stars "The Revolutionaries" in NYC

Uma Thurman je zablistala u uskoj dugoj haljini koja prati liniju njenog vitkog tijela. Tamno zelena boja i bretele ukrštene na predjelu dekoltea još više su istakle njenu figuru.

Celebrities attend the premiere of 'Burnt' in New York City

Courtney Kardashian rijetko griješi. Njen izbor je maslinasto zelena haljina, midi dužine. Šlic koji se nalazi na prednjoj strani haljine čini je posebnom. Prevrnuta koža od koje je haljina napravljena je hit sezone.

Kourtney Kardashian arrives at the WWD And Variety Inaugural Stylemakers' Event

Foto: Gulliver/Splashnews
Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.