Crveni tepih: Džejla Glavović plijenila poglede u raskošnim Escada haljinama

by | 19 Augusta, 2019

Drugu festivalsku noć, kao i prethodnu obilježila je gradska vreva, dobro raspoloženje, nasmijana lica, veseli prolaznici i dotjerani posjetioci. Uz osvježenje u obližnjim kafićima, ćaskanju sa prijateljima, uživanje uz dobru muziku, posjetioci su uzbuđeno iščekivali umjetnike i goste druge noći Sarajevo Film Festivala. Gošća crvenog tepiha bila je i slavna bosanskohercegovačka manekenka i model Džejla Glavović.

Džejla se i ovog puta pojavila u basnoslovnoj kreaciji modne kompanije ESCADA, koju potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland. Prekrasna svilena haljina koju su kreativni dizajneri nazvali Gisela, bojom suncokreta i profinjenom teksturom, istakla je zavidnu figuru ove poznate bosanskohercegovačke manekenke, koja je kompletan look upotpunila PINKO zlatnom crossbody torbicom. Duga toaleta modernog i sexy kroja sa bočnim izrezom i svevremenskim korsetom, stavio je prepoznatljiv pečat ESCADA na savršen fit i udobnost. Za Džejlin outfit za ovu priliku pobrinula se grupacija Astra i Borovo, koja je ujedno i ovlašteni distributer za brendove ESCADA i LIU JO na teritoriji Bosne i Hercegovine.

I treća noć je bila u znaku glamura i raskoši, a kreativno umjetničko djelo u kojem se prošetala naša poznata bh. manekenka crvenim tepihom, potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland modne kuće ESCADA. Lepršava i glamurozna korset haljina od svile, bogatog slojevitog kroja, laskala je njenoj zavidnoj figuri, a outfit je upotpunila chic PINKO crossbody torbicom.
Džejla ispunjava obećanje koje je dala tokom otvaranja Sarajevo Film Festivala te nam iz noći u noć, u saradnji sa grupacijom Astra i Borovo čije je zaštitno lice, predstavlja modne kreacije svjetski poznatih brendova kao što je ESCADA. Već s nestrpljenjem iščekujemo Džejlino novo pojavljivanje na crvenom tepihu.

Tekst i foto: PR

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.