Elegantnu torbicu brenda Oroton žele svi!

by | 16 Februara, 2019

Ako se sjećate čuvenog Celine modela torbe predstavljenog u kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine, onda će vam se sigurno “na prvu” svidjeti i torbica retro izgleda australijskog brenda Oroton.

Vjerovatno prvi put čujete za taj brend, a riječ je o brendu koji ima tradiciju i dužu od pojedinih evropskih modnih kuća. Naime, osnovan je u Sydneyju 1938. godine, i to kao kompanija koja se bavi uvozom luksuznog evropskog tekstila za rastuću australijsku modnu industriji.

U međuvremenu je brend postao sinonim za pristupačan luksuz i casual glamur te postao jedan od glavnih igrača u australijskoj lifestyle industriji, a početkom ove godine dobio je i novo vodstvo – kreativna direktorica Sophie Holt dovedena je da oživi i modernizuje ovaj tradicionalan brend.

Iako je od osnivanja do današnjeg dana došlo do brojnih promjena – Oroton se fokusirao na izradu kvalitetnih kožnih modnih dodataka za žene i muškarce, to ne znači da su se odlučili i na tome zadržati. Iako je tek kratko na čelu brenda, Holt je uvela značajne promjene u ponudi. Naime, za sada su se u ponudu ovog brenda uvrstile i svilene marame, a za jesen je najavljena i linija odjeće.

U sklopu nove kolekcije pod nazivom “The Botanist” dobili smo prvi pogled na komade odjeće, ali je brend predstavio i nove modele torbica s kojima planiraju osvojiti tržište.

Riječ je o kvalitetnim ručno rađenim komadima koje se ističu svojom jednostavnošću, a nama je pažnju privukao model “Icon Frame Clutch”. Model je hommage modi 50-ih godina prošlog vijeka, a upečatljiv detalj na ovom minimalističkom modnom dodatku čini okvir zlatnog sjaja izrađen od mesinga.

U ponudi je trenutno pet modela – u bijeloj, svjetlucavoj crnoj, kroko crnoj, boji cigle i zelenoj, s time je bijela verzija već rasprodata, a za onu s uzorkom krokodila se morate prijaviti na listu čekanja.

Osim što torbicu krasi kratka ručka od kože, s njome dobijate i tanki lanac u slučaju da je želite nositi prebačenu preko ramena, a brend predlaže i kupovinu ručke izrađene od karika od acetata koja ovom modelu daje moderan štih.

Cijena torbice je 299 dolara, dok ćete za kaiš iz posebne kolekcije morati izdvojiti dodatnih 97 dolara (takođe možete birati između četiri različite verzije). Ovo je model koji nikada neće zastarjeti pa ako ste ljubiteljica vintage mode ovo je pravi ulov za vas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.