Glumica i u šestoj deceniji zanosna na crvenom tepihu

by | 19 Septembra, 2015

Sharon Stone, 57-godišnja glumica se pojavila na crvenom tepihu u elegantnoj večernjoj haljini i oduševila sve prisutne.

2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation

Sharon Stone je, naime, otišla na put u Italiju gdje je bila gost na dobrotvornom prijemu Pilosio Building Peace Award. Ona je na svečanoj ceremoniji nagrađena medaljom za humanitarni rad.

2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation

Iz Milana zvijezda je otišla u Firencu gdje je održana dobrotvorna gala večera Celebrity Fight Night. Sharon se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini sa otvorenim leđima. Divna duga haljina ukrašena je velikim karnerima. Glavni dio njenog izgleda postaju duge kožne rukavice u zelenoj boji i minđuše u boji smaragda. Glumica je dodala svom izgledu još jedan upečatljiv akcenat – roze karmin.

2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation

Dan ranije, zvijezdu smo mogli da vidimo u potpuno drugačijem stilu. Ona je nosila odjeću inspirisanu muškom modom. Glumica se pojavila na sajmu u Milanu 2015 u crnoj košulji i tamno plavom oversize blejzeru, dok su crvene cipele i šešir bili savršeni modni dodaci njenom izgledu. Kao dodatak Sharon je izabrala torbu preko ramena u sportskom stilu sa legendarnim likom Baracka Obame.

Sharon Stone visit Save the Children Pavillon EXPO in Milan,Italy

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Splash

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.