H&M i Coachella – duh festivalskog trenda uz grupu The Atomics

by | 18 Februara, 2017

Ženstveni slojevi u kombinaciji sa ukrašenim denimom za žene i savršeni printovi za muškarce, glavni su komadi ekskluzivne kolekcije H&M Loves Coachella, nastale u saradnji sa jednim od najvećih svjetskih festivala. Bitno je uhvatiti Coachella duh, bilo da se nalazite u Kaliforniji, gdje se festival održava ili na nekom drugom mjestu u svijetu. 

Foto: H&M

Ove godine biće predstavljen novi video alternativnog pop benda The Atomics, koji čine Lucky Blue Smith i njegove sestre Piper America, Starli i Daisy Clementin. The Atomics pjevaju popularnu numeru grupe The Grass Roots “Let’s Live For Today”, pokazujući kako se moda inspirisana Coachellom širi i van granica samog festivala. “Kolekcija H&M Loves Coachella ima sve komade garderobe koji su potrebni da bi osjetili duh festivala, gdje god se nalazili”, kažu članovi grupe The Atomics.

“Bilo je sjajno sarađivati sa Coachella timom na ovogodišnjoj kolekciji. Dali su nam korisne povratne informacije o našem dizajnu”, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u kompaniji H&M.

Foto: H&M

Ključni komadi za žene su raskošna crna haljina sa resama koja se nosi uz čoker od vještačke kože i ružičaste naočare u obliku srca. Haljina sa čipkom nosi se sa T majicom, dok se denim jakna sa izvezenim cvjetovima savršeno uklapa sa metalik bodijem i roze plisiranom suknjom, a kao savršen detalj uz to idu velike zlatne minđuše u obliku zvijezde. Za ultimativni festivalski izgled tu je i duks, metalik kabanica i jednodijelni crni bodi sa otvorenim leđima.

Što se tiče muškog dijela kolekcije, tu je ofarbana T majica koja se slaže uz isti takav šorts. Bijela pamučna trenerka ima logo festivala na leđima, dok isječene bermude od denima imaju bajkerske detalje na koljenima. Košulja kratkih rukava sa printom savršeno ide sa parom izbljedjelog festivalskog džinsa.

Na ovom linku možete pogledati video: https://www.youtube.com/watch?v=VNi7oRDkvz8&feature=youtu.be

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.