Categories Modni kutak

Horoskop & moda: Kako znak u kojem ste rođene utiče na vaš stil?

Vaga

Kreativne Vage obično imaju neki svoj stil na kojem im mnoge druge žene zavide. One ne prate trendove, već radije biraju jedinstvene komade koji će ih izdvojiti iz mase. A Vage su i na glasu kao jedne od najvećih šopingholičarki zodijaka.

Škorpija

Škorpionke su često kontradiktorne oko svojeg stila. Kažu da im se neki trend ne sviđa, no onda se predomisle i nose ga, pa je zaista teško odrediti šta zapravo vole, a šta ne.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku nikada nećete vidjeti u nekoj dosadnoj, bezličnoj odjevnoj kombinaciji. Slojevito odijevanje, kombinovanje uzoraka, modni dodaci – sve su to odlike njihova specifičnog i nerijetko pretjeranog stila.

Jarac

Pedantan karakter žena rođenih u znaku Jarca očitava se i na njihovoj garderobi. Za razliku od Strijelaca, one izbjegavaju suvišne slojeve odjeće i modne dodatke pa su njihovi outfiti obično sasvim jednostavni i, po mnogima, dosadni.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku krasi besprijekoran modni ukus. One sjajno kombinuju trendove i klasike te su često drugima modna inspiracija. Zato vjerujemo da se baš u ovom znaku rađa najviše trendseterica.

Riba

Ribe su izrazito ženstvene, što se odražava i u njihovom stilu odijevanja. Vole nježne boje, štikle, haljine, suknje i nikamo ne idu bez barem malo šminke.

Izvor: index.hr/rouge

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *