Iz spavaće sobe pravo na ulice! Najseksi trend sezone koji žene naprosto obožavaju!

by | 16 Augusta, 2016

Kako se desilo da se donji veš iz spavaće sobe premjesti na ulice svjetskih metropola, modne piste i noćne klubove? Ovaj trend prvi put smo vidjeli davne 1980. godine na reviji Malkoma MekLarena u okviru kolekcije brenda “World's End”, kada je manekenka preko duksa nosila brushalter. Ali, na opštu pomamu čekao je gotovo četiri decenije!

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Modni svijet morao je da sazri, dobije krila, postane slobodan, nesputan i “hrabar”. Baš onakav kakav je danas! Možda je baš zato ovo trenutak u kome je trend underwear as outwear dobio svojih 5 minuta. 

Drugačiji, tako šik i sofisticirano seksi – trend donjeg veša u svakodnevnoj modi zahtijeva smjelost i dozu “otkačenosti”, ali se definitivno isplati!

Mnogo čipke, tila, šifona, mašnica, perli, bisera – sve te divne stvari koje ste krile ispod bluze, pa vrijeme je da sve oči budu uprte u njih! Naravno, u svemu treba da imate mjeru, pa budite pažljive u kombinovanju, jer ovaj trend ima samo jedno pravilo – ne smije da bude vulgaran!

Kako da pravilno ispratite ovaj trend, kao i kako to rade modne blogerke širom svijeta pogledajte na sljedećoj stranici…

Ako volite da se igrate modom, sa radošću ćete prigliti ovaj trend. Ima bezbroj kombinacija i varijanti, a uključuje kako čipkaste, elegantne topove, tako i one sportske, ali ni seksi brushalteri nisu izostavljeni.

Najsigurnija karta na koju možete da igrate i sa kojom nema greške – jeste kombinovanje providne bluze ili košulje sa lijepim i jednostavim topom ili brushalterom. Naravno, ovakav stajling praktičan je za izlazak, ili neki svečaniji događaj. Kada su u pitanju dnevne varijante – obavezno komad veša upotpunite laganim kardiganom, teksas jaknicom, bluzom na kopčanje, ili ga ostavite da nonšalantno viri ispod haljine.

Za malo inspiracije zavirite u našu foto galeriju!

Izvor: Life content

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.