Jesenji stil najpoznatije modne blogerke Olivie Palermo

by | 17 Oktobra, 2015

Jedna od najpoznatijih i najpraćenijih modnih blogerki na svijetu, Olivia Palermo, oduševljava nas svojim stilom svakim pojavljivanjem u javnosti, kao i prelijepim fotografijama na Instagramu.

oliv

Svoj modni blog pokrenula je 2011. godine, a i prije toga je radila u modnom svijetu. Slikala se za mnoge svjetski poznate magazine, pokrenula svoj brend, a njen stil kopiraju djevojke širom svijeta. Šta nam Olivia svojim izdanjima preporučuje da će biti u trendu ove sezone, pogledajte u nastavku.

Olivia Palermo launched the highly anticipated Olivia Palermo X Ciaté London Make Up collection at Brown Thomas Grafton Street, Dublin.

Preslatka haljinica i must have ove jeseni, čizme iznad koljena. Potpuno opušteno, a ujedno i elegantno. Ovo bismo nosile na posao, ali uz jaču šminku i u večernji provod. Cijeli look pogledajte na sljedećoj fotografiji.

olivija-palermo-111

Olivia Palermo seen today launching her new range Ciaté London by Olivia Palermo at Brown Thomas on Dublin's Grafton Street.

Floral print i crveni ruž. Odlična kombinacija koja Oliviji savršeno pristaje. Iako je ona izabrala ogrlicu, za ovu haljinu nakit vam nije potreban.

Olivia Palermo at Sephora in Time Square NYC

Crno-bijela kombinacija za street style koji obožavamo. Torbice u ovoj varijanti pažljivo birajte. Crvena odlično pristaje.

Giambattista Valli Outside Arrivals Paris Fashion Week - Haute Couture

Šta obući na Sedmicu mode u Njujorku? Olivia je to pokazala ovim izdanjem. Linije slobodno kombinujte iz dva razloga, izdužuju figuru i nikada ne izlaze iz mode.

olivija-palermo-6

Kada radi, Olivia je u casual stilu. Ali, ne odustaje od trendova. Jedan od njih su i ponovo iscijepane farmerke. Plus kardigan. Odličan poslovni izbor!

Izvor: Life content
Foto: Guliver/Splash/Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.