Kraljevska kolekcija brenda Lovely Bags

by | 14 Oktobra, 2018

Nova kolekcija brenda Lovely bags, koja je upravo ugledala svjetlost dana, poziva da ove jeseni budete njihove kraljice. Brend, kojem su od samog stvaranja njihove klijentkinje glavna motivacija i inspiracija, ovoga puta je počastio sve obožavateljke kolekcijom koja će nagraditi njihovu ljubav.

Kolekcija koja nosi jednostavan naziv “Royal”, opravdala ga je sve do posljednjeg detalja. Dizajnerka Marija Perić ostala je dosljedna svom pravcu i izradi torbica u visokokvalitetnoj eko koži, koja je ovog puta glamuroznija i luksuznija više nego ikada prije.

Svi materijali korišteni u kolekciji autentični su i nose njen potpis. Poseban utisak ostavljaju nove unikatne metalne kopče na torbicama, koje je dizajnerka osmislila prethodnih mjeseci kako bi svoj dosadašnji rad krunisala jedinstvenim i autentičnim detaljima.

Luksuz po pristupačnoj cijeni je ono čime su Lovelyce razmazile pripadnice ljepšeg pola u regionu, a i šire. Sa željom da i dalje to fantastično čine, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, damama ostavljaju jednu slatku „brigu“ da same odluče: KOJOM LOVELYCOM ĆE SE KRUNISATI OVE JESENI?

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: FB/Lovely Bags

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.