Modni sud: Tri najbolje odjevene dame na kraljevskom vjenčanju…

by | 20 Maja, 2018

Kraljevsko vjenčanje nije moglo da prođe bez specijalnih zvanica. Doduše, ovde je izostao veliki broj slavnih zbog činjenice da je vjenčanje ipak bilo intimnije u odnosu na tradicionalna vjenčanja i ograničeno na 600 gostiju. Zato su izostali mnogi članovi raznih evropskih kraljevskih porodica, ali i slavne ličnosti.

Ipak, prisustvovali su Oprah Winfrey, Serena Williams, Idris Elba kao i Priyanka Chopra koja je blistala u lavanda kostimu. Međutim, tri dame su se definitivno istakle svojim odjevnim izborom!

Na visini zadatka bila je Victoria Beckham koja se pojavila zajedno sa suprugom (David je ponio odijelo iz Dior Homme kolekcije i mamio poglede okupljenih dama koje su konstatovale da izgleda nikad bolje!) odjevena u midi teget haljinu sa poluotvorenim dugačkim rukavima, zatvorenog dekoleta uz propratni šešir u istoj nijansi.

Foto: Guliver/Getty Images

Ipak detalj koji je tamnu nijansu plave osvježio na pravi način bile su crvene salonke sa visokom potpeticom.

Najveće pohvale i impresije osvojile je Amal Clooney koja je blistala u Stella McCartney haljini.

Foto: Guliver/Getty Images

Pravnica i majka dvoje djece pojavila se u neodoljivoj haljini Stelle McCartney koja je u gornjem dijelu ispratila figuru lijepe crnke sa polunabranim kratkim rukavima i ovalnim izrezom dok od struka je malo puf da bi se od bokova sužavala do članka uz diskretni šlic pozadi, kao i trakasto vezivanje koje imaju malu asimetriju.

Poglede prisutnih, a posebno jačeg pola privukla je i privlačna Kitty Spencer, inače rođaka pokojne princeze Diane koja je izgledala vrlo zanosno u Dolce i Gabbana haljini zelene podloge sa cvijentnim dezenom u predjelu suknje.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images Izvor: Elle.rs

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.