Modni trendovi sa Instagrama koje smo već zavoljeli

by | 28 Juna, 2017

Poznato je već da blogerke danas diktiraju trendove. Kada neki komad one obuku i promovišu na svojim društvenim mrežama – nema sumnje da će biti najomiljeniji komad širom planete. Surfujući internetom otkrili smo da su ovog ljeta više nego ikad u modi bijele haljine golih ramena u kombinaciji sa pletenim torbama.

Američka modna blogerka Julie Sarinana koja stoji iza bloga “Sincerely Jules”, jedna je od vodećih blogerki koja diktira trendove. Kada je ona u pitanju navikli smo da uvijek bude obučena u ležernim i prije svega udobnim stvarima, a samu konbinaciju najčešće začini modnim aksesoarima. Tako je bilo i ovog puta!

Natasha Oakley blogerka koja je već dugi niz godina zaštitno lice mnogih prestižnih brendova kupaćih kostima. Promoviše zdrav život, zdravu ishranu i fitnes. A kada je stil u pitanju radije bira damske kombinacije.

A POST SHARED BY NATASHA OAKLEY (@TASHOAKLEY) ON

Kliknite na sljedeću stranicu…

Rachel Barnes poznatija pod nadimkom Rocky Barnes je još jedna u nizu trendseterki koja je na ljetovanju u Meksiku prošetala plažom u dugoj bijeloj haljini golih ramena u kombinaciji sa malom torbicom od ratana.

A POST SHARED BY R O C K Y (@ROCKY_BARNES) ON

Autorka bloga “Lovely Pepa” Alexandra Pereira, zanosna španjolka osvojila je stilom mnoge zaljubljenice u modu. Ona je bijelu haljinu i torbu ukombinovala sa šeširom.

A POST SHARED BY ALEXANDRA PEREIRA (@LOVELYPEPA) ON

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.