Nezaboravni outfiti: Wow modni momenti iz poznatih spotova!

by | 31 Januara, 2018

Muzičke zvijezde su prethodnih decenija uspjele da nas zadive svojim izborom outfita za muzičke spotove. Neki od tih outfita ušli su na listu najomiljenijih modnih momenata u poznatim spotovima. Pogledajte o kojim modnim momentima je riječ.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Modni svijet je posebno zapazio kožnu jaknu koju je Britney Spears nosila u spotu za pjesmu “Till The World Ends”. U pitanju je saradnja pjevačice i brenda Burberry, tačnije njihove proljetne kolekcije.

Još jedna saradnja Burberry-ja i pop muzičara. Bikini u kojem se Beyoncé nalazi u praznom bazenu u spotu za pesmu “Bonnie & Clyde” postao je istog momenta trend.

Svi spotovi Lady Gage su prepuni inspirativnih modnih momenata, ali među njima svakako vodi spot za pjesmu “Bad Romance” u kojem Gaga nosi proljetnu kolekciju za 2009. godinu Alexandra McQueena i one “lude” cipele.

Još jedna kreacija Alexandra McQueena, bijela haljina koju je nosila Christina Aguilera u spotu za pesmu “Fighter”. Haljina u kojoj mnoge devojke i danas žele kao svoju vjenčanicu.

Gwen Stefani je u spotu za pjesmu “What You Waiting For” napravila svoju verziju “Alise u zemlji čuda”, a u tome su joj pomogli dizajneri Vivienne Westwood i John Galliano.

O Madonninim kostimima u muzičkim spotovima može se napraviti jedna posebna priča, sigurno. Ali, jedan od haljina o kojoj se dugo pričalo jeste haljina iz spota za pjesmu “Frozen” koju je dizajnirao Olivier Theyskens.

Cyndi Lauper je za svoj spot “Girls Just Want To Have Fun” izabrala nekoliko super chic haljinica, a sve ih je kupila u vintage prodavnici negdje u Njujorku.

Triko za kojim su poludjele devojke širom svijeta nosila je Beyoncé u spotu za pjesmu “Single ladies”. Posebnu pažnju izazvala je i metalna rukavica kojoj Beyoncé poziva dečka da je konačno zaprosi.

TEKST: S.V.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.