Ove TRI SHOPPING GREŠKE napravila je svaka žena!

by | 14 Februara, 2019

Ne postoji žena koja u kupovinu ne odlazi sa uživanjem, naročito kada dođe vreme sniženja. Upravo zato što u tom trenutku izgleda da nam je sve što vidimo i potrebno, nerijetko pravimo greške zbog koji ćemo se kad-tad pokajati.

Ovo su najčešće greške, koje je svaka od vas bar jednom napravila!

#1 Kupovina u društvu

Prava šopingholičarka zna da se u kupovini može osloniti samo na sebe. Ni jedna žena ne voli da joj se nameće mišljenje o tome šta bi ona trebalo da kupi, a šta ne. Uostalom, svi imamo barem jednu stvar, koju su nas drugarice natjerale da kupimo, a nikad je nismo obukle.

#2 Čuvanje nepotrebne odeće

Prije nego što odlučite da vam je potrebna nova garderoba, razmislite o tome da vam je ormar pun i da više nemate gdje da složite svoje “krpice”. Odvojite jedan dan i organizujte i preuredite svoj garderober i tom prilikom izbacite sve stvari koje uopšte ne nosite, kako biste napravili mjesta za nove komade. Odjeću koju ne nosite, ako je očuvana, možete donirati u dobrotvorne svrhe i tako učiniti dobro djelo.

#3 Ne kupujete odjeću koju već imate

Čudno, ali se ovog pravila pridržavaju mnoge žene. Pa ipak, vrijeme je da se to promijeni. Možda vaše omiljene farmerke više nisu nosive, zašto onda jednostavno ne kupite novi par. Ako vam nešto dobro stoji, nije pogrešno da s vremena na vrijeme dopunite svoju kolekciju novim komadom.

Izvor: lepotaizdravlje.rs Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.