Ovog proljeća nose se nježne nude nijanse

by | 10 Marta, 2013

Nude je već duže vrijeme vrlo poželjan trend u manikiru, ali i u modnom svijetu izdvojen je na posebno mjesto. Posebno je in ovog proljeća kada nježne nude nijanse u potpunosti mogu iskazati svu romantičnost koju vežemo za ovo nježno godišnje doba.

Iako izraz “nude” označava i golo tijelo, zanimljivo je što ovaj trend možemo pronaći u mnogo nijansi poput nježne breskvaste boje, ružičaste, zatim boje pudera koja također dolazi u nekoliko tonova, a ako te boje kombinujemo s materijalima poput svile, satena ili čipke, zaista dolazimo do neodoljivih lookova u kojima su elegancija i nježna ženska strana u prvom planu.

Za dnevne kombinacije predlažemo udobnost prije svega, pa tako možete obući svoje najdraže farmerice uz koje savršeno možete kombinovati baletanke bež boje i nježnu nude majicu ili tuniku uz šal s nekim zanimljivim printom.

Večernji look neka ipak bude malo manje sigurna varijanta, poput haljine koje otkriva puno, ali ne i previše. Poigrajte se s nijansom svoje kože, neka haljina koju nosite za izlazak stvori optičku varku. Efekt golotinje tamo gdje je nema zanimljiv je i šarmantan potez koji će zbuniti mnoge pripadnike muškog pola, a vi ćete se osjećati zavodljivo i šarmantno čitavo veče.

Izvor: index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.