Categories Modni kutak

Pantalone u kojima ćete mamiti poglede i uzdahe

Ako želite da se opustite i igrate cijelu noć, ili ako prosto niste ljubitelj haljina i suknji predlažemo da na zabavu ponesete prave party pantalone. One mogu imati metalik ili pvc sjaj, biti uske ili vrlo modernih širokih nogavica, od raznolikih neobičnih materijala, ali im je svima zajedičko da su vrlo šik i udobne. Važno je samo da se odlučite za stil koji vam se dopada.

BOJA ZLATA

Bez mnogo objašnjavanja jasno je da pantalone u boji zlata prosto mame dobro raspoloženje. Možete ih nositi uz crni top od pliša ili čipkani bodi i duži crni sako, i dodatno obogatiti salonkama ili čarapa čizmama sa špicastim vrhom. S obzirom da jako privlače poglede na donji dio tijela obavezno ih uparite sa ružem u jarkoj nijansi kako biste istakli lice.

H&M

VISOKI SJAJ

PVC je materijal sezone. Pantalone u ovoj varijanti izgledaju tako moćno i opasno, ali i dovoljno upečatljivo da privuku poglede na svakoj zabavi. Ako zaista volite da vas primijete birajte model u boji, a za nešto suptilniji izgled tu je uvijek crna. Neka ostali detalji ne budu previše upadljivi da ne biste otišli u krajnost.

Mango

Kliknite na sljedeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *