Prava kombinacija boja za prefinjen izgled

by | 3 Marta, 2019

Kada je moda u pitanju, prava kombinacija boja, uglavnom je najzaslužnija za luksuzan izgled vaše odjevne kombinacije. Postoji nekoliko kombinacija boja, koje se sad već svrstavaju u klasike, kada su modni trendovi u pitanju, a koje garantuju prefinjen, damski izgled, ako se uklope na pravi način.

1. Maslinasta i braon boja

Ukoliko ste ljubitelji zagasitih nijansi, najluksuznija kombinacija boja definitivno je maslinasto zelena u kombinaciji sa svijetlo braon bojom. Ukoliko se ovim bojama poigrate na pravi način, šanse da prođete nezapaženo su minimalne.

2. Bež i svijetloplava

Za sunčane dane, kombinacija ovih svijetlih i suptilnih boja definitivno garantuje profesionalan, otmjen, ali i ležeran look.

3. Roze i Crvena

Kombinacija boja, koja se nekada smatrala nespojivom, nekoliko sezona unazad postala je pravi modni hit. Ukoliko ste dovoljno umiješni da ove dvije boje spojite na pravi način, nosićete outfit od milion dolara!

4. Bež i bijela

Decenijama unazad kombinacija ovih suptilnih, klasičnih boja, bila je odabir dama iz visokog društva, zato su ove boje idealan izbor ako želite da istaknete svoju eleganciju i ženstvenost na pravi način.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Pinterest/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.