“Push-up” se vraća na velika vrata

by | 24 Decembra, 2016

Nakon što je početkom decembra u Parizu održana prestižna Victoria's Secret revija, donji veš ponovo je došao u prvi plan.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Dotad se raspravljalo o suknjama, haljinama i cipelama koje ćemo nositi ove hladnije sezone, ali donji veš je ponovo u prvom planu, i jedan stari trend za koji se predviđa kako će 2017. godine imati svoj veliki povratak.

Radi se o slavnom push-up grudnjaku, a njegov povratak, osim “Victoria's Secret”, predviđa i kreativna direktorka poznatog brenda “Agent Provocateur”, Sara Shawton.

“Mislim da se push-up vraća na velika vrata. 90-te su još uvijek itekako prisutne, a tih godina je sve bilo u znaku push upa”, otkrila je.

Nastavak na sljedećoj strani…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Sigurna je i kako će kultni model grudnjaka zasigurno dobiti moderniji makeover, a dodatna potpora uvijek je dobra za žene sa većim grudima.

Slično smatra i manekenka, Viktorijin anđeo Stella Maxwell, koja je otkrila kako obožava push – up i misli da su odlični.

Uz trend “bralette” grudnjaka i izlazaka iz kuće bez grudnjaka, ovo je pravo osvježenje, bez obzira na to što se radi o ne tako novom trendu. Šta vi kažete?

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.