Sada možete imati personalizovanu torbu s crtežom vašeg ljubimca

by | 27 Aprila, 2020

Poznati modni high end brend STAUD nedavno je predstavio svoju najnoviju kolekciju torbica koja se sastoji od dva modela – Shirley i Bisset, a koja kupcima omogućuje personalizovanu verziju spomenutih modela s portretom kućnih ljubimaca.

“U ovakvim, prilično čudnim vremenima, postoje određene stvari zbog kojih dan u trenu postaje lakši”, izjavila je osnivačica STAUD-a Sarah Staudinger o predstavljenim modelima ovih šarmantnih torbica.

Koliko smo puta samo bacili pogle na našeg čupavog prijatelja i samo to je bilo dovoljno da izazove prijeko potreban osmijeh na našim licima? Vođena upravo ovom idejom, Staudinger je kreirala dva modela torbi koje možete kupiti u bijeloj, smeđoj ili roza boji, a 10 posto prihoda od prodaje ovih preslatkih torbica rezervisan je za američku organizaciju ”Muddy Paws Rescue” koja se bavi spašavanjem i udomljavanjem nezbrinutih životinja u Njujorku.

Sve torbe dostupne su u kožnoj ili PVC varijanti, a od slanja fotografije ljubimca do same izrade potrebne su tri do četiri sedmice. Svaka torbica i naručeni portret oslikan je ručno!

Pregledati novu kolekciju, kao i naručiti odabrani model možete na službenoj stranici brenda na kojoj ujedno možete pogledati i novu kolekciju koju su pripremili za nadolazeće, proljetne i ljetne dane.

Cijene torbica su od 310 do 450 američkih dolara.

Izvor: fashion.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.