Šal kao ultimativni zimski modni dodatak

by | 29 Novembra, 2015

Ima li šta ljepše od ugodno toplog vrata na minusu!? Nadamo se da ste izvukle zimske dodatke iz ormara jer nas uskoro očekuje veoma hladno vrijeme…

????????????????????????????????????????

Koji je to modni detalj koji vas istovremeno štiti od hladnoće i čini vašu kombinaciju potpunom. Djevojke i žene koje vole šalove uživaju u zimskom načinu odijevanja. Šal dozvoljava da se obučete najobičnije, a on će odraditi posao umjesto vas i daće vašem stilu karakter kakav vi želite. Sve zavisi šta birate.

Ove zime, u modi su dugi, široki, vuneni šalovi sa kojima možete eksperimentisati. Veliku popularnost uživaju šalovi-okovratnici. Ističu se jednostavnošću jer sve što trebate uraditi je staviti ga na vrat, bez ikakvog motanja.

Birajte nježne pastelne boje za ove tmurne dane.

Dugi, vuneni, bijeli šal većina žena posjeduje u svom ormaru. Sa njim nema greške. To je zimski modni dodatak koji je, slobodno možemo reći, uvijek u modi. Namotajte nekoliko puta oko vrata, obucite jaknu i spremne ste. Koga je briga kakvu majicu krije šal, kad je toliko dobar da je dovoljan sam sebi.

Ako pak volite jače boje, smjelo „razbijte“ monotoniju. Vjerujte, u vašim bojama uživaće i prolaznici. To je prednost zimskog oblačenja. Dovoljna su vam dva moćna šala i bićete u trendu. U moru različitih boja i modela vjerujemo da ćete naći nešto za sebe.

Izvor: Life content
Foto: Gulliver/Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.