Sezona sunčanih naočara je počela, evo kako ih nose IT djevojke

by | 16 Aprila, 2017

Iako ovaj modni detalj već odavno nije rezervisan samo za sunčane dane, i dalje je znatno više rasprostranjen kada oni počnu. Tada naočare za sunce postaju zvijezda dnevnih odijevnih kombinacija, i završni pečat u kreiranju stila. Bez njih ne može se zamisliti proljetni ili ljetni dan.

It djevojke ih već uveliko nose, i to u najrazličitijim oblicima. Ovako one zamišljaju dobre naočare za sunce. Koje su vaš favorit?

@quayaustralia

ČETVRTASTO

Bela Hadid odlučila se za jako tamne četvrtaste okvire, koji zaista odišu duhom devedesetih. S obzirom da ih nosi noću čini nam se da su samo u ulozi dobrog aksesoara.

Foto: @bellahadid

SA MNOGO UGLOVA

Osim naočara za sunce Kara Delevingne dodala je još mnoštvo detalja. Zlatni mnogougaoni ramovi prisutni su već neko vrijeme. Moramo priznati da su zaista efektni.

Foto: @caradelevingne

Kliknite na sljedeću stranu…

RETRO FAZON

Rejverski fazon sa početka devedesetih izgleda je Amy Roberts zaista zapao za oko. Jako nam se dopada boja slonovače. Da li biste isprobali ovako širok model?

Foto: @emmaroberts

GOTOVO PROZIRNO

Gigi Hadid bira gotovo prozirne naočare. U posljednje vrijeme ovo je postao veliki trend. Čini nam se da su prozirni modeli zaista stvoreni da se nose noću.

Foto: @gigihadid

KAO LENONKE

Nešto veća varijanta lenonki sa kružnim staklima već se duže vrijeme nosi. Ovaj model pristaje svakom obliku lica pa nije ni čudo što ih je i Kendall Jenner odabrala.

Foto: @kendalljenner

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.