Super ideje da jeftine stvari pretvorite u IN komade

by | 18 Januara, 2015

IFA-it-girls-Yasmin-Sewell-1_副本

Želite biti moderni, ali vas ograničen budžet u tome sprječava. Nema frke, malo mašte i nekoliko naših ideja pretvorit će vas u pravu fashion djevojku…

Nosite crno
Omiljena “neboja” najbolje skriva znakove ograničenog budžeta, a istodobno djeluje skupo. Nemate za “in” printeve i trendi boje? Nema problema, crna je spas.

Cipele od ekoantilopa
Umjetna koža često izgleda prilično loše, posebno na cipelama. Umjesto toga birajte modele od ekoantilopa, dojam će biti znatno bolji.

Zamijenite dugmiće
Sakoi i jakne kupljeni za malo novca zablistat će novim sjajem ako im zamijenite plastične dugmiće. Nabavite zlatne s nekim ukrasom i postići ćete dojam da vas svi pitaju gdje ste to kupili.

Jednostavne torbice
Ako ste ljubiteljica zakovica i ostalih ukrasa na torbici, onda znajte da na jeftinijim modelima izgledaju jeftino. Radije birajte jednostavne varijante s malo metalnih dijelova koji ne odaju njihovu cijenu.

Obavezno kod obućara
Cipele na potpeticu obvezno odnesite da im se promijeni vršak pete, a trebat će postaviti i gumu na potplat. Cipele će trajati duže i neće imati onaj prepoznatljivi jeftini zvuk pri hodanju.

Kaiš je važan
Kaiševi koji dolaze s jeftinijim kaputima i haljinama često odaju njihovu cijenu. Zamijenite ga nekim kvalitetnijim, po mogućnosti kožnim.

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.