Uradi sama: Napravite veliki udobni šal za jesen

by | 24 Septembra, 2017

Vrijeme je za zabavno pletenje! U istom periodu prošle godine, glomazni pleteni prekrivači su bili popularni, a nakon toga smo pronašli nekoliko zabavnih načina da ovaj trend unesemo u naše domove, ali i garderobere. Džemperi, prekrivači, aksesoari za praznike… Ove godine će na mjesto prekrivača doći udobni šalovi!

Foto: PrintScreen

Za pravljenje ovih udobnih šalova vam nije potrebno mnogo vremena (oko sat vremena), nezavisno od toga da li ste početnik ili profesionalac u pletenju.

Biće vam potrebno dosta merino (ili obične) glomazne vune i to je to – pravi jesenji aksesoar će nastati uz pomoć vaših ruku, a ne igli!

Zahvaljujući glomaznom obliku i gustom materijali, ovaj komad će postati vaša omiljena odbrana od hladnoće i drugih vremenskih nepogoda. Ipak, merino vuna je visokoj cijeni, ali vjerujte da se isplati jer je hipoalergena, otporna na fleke i vrlo izdržljiva!

Pogledajte video tutorijal u kojem je detaljno objašnjeno kako da napravite ovaj prelijepi šal i spremite se za jedan opuštajući vikend uz dobru muziku i veliku šolju tople čokolade…

IZVOR: ZENSKIMAGAZIN.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.