Virnite na set za novu kolekciju Metaphysika koncepta

by | 21 Oktobra, 2015

Ovih dana završeno je snimanje editorijala Metaphysika koncepta koji objedinjuje regionalne i domaće umjetnike, kreativce i dizajnere obuće, odjeće, te modnih dodataka. “Inspiraciju smo tražili u ruskoj tradicionalnosti i strogosti spojenoj sa cvjetnim motivima i romantičnim detaljima, te jarkim bojama poput prirode u jesen”, izjavila je Adnana Handžić, idejni tvorac Metaphysika koncepta i organizator editorijala.

4

Baš poput najpopularnije opere Geogesa Bizeta i sam editorijal prati život prelijepe Karmen, cigančice sa kojom se možemo poistovjetiti i u njenoj osobnosti pronaći osnovne karakteristike nove kolekcije dizajnera okupljenih u Metaphysika konceptu. Uprkos svojoj drskosti, bezobzirnosti i opuštenosti, ona je senzualna i ženstvena, nepredvidiva i neustrašiva, magična i neodoljiva, šarmantna i misteriozna, te nadasve privlačna.

1

U ulozi ponosne Karmen ovaj put prkosno stoji Belma Ibrahimović, kao moderna dama rođena u pogrešnom svijetu, osoba koju niko ne može ukrotiti. Njena pratnja u novim izazovima i putešestvijama su fotografkinja Nađa Berberović, frizer Stefan Andreas Bertanjoli, make up artistica Ivana Brdar, stilistica i scenograf Maja Žuržulović, kao dizajneri: Keli – Jasna Čolić, Ljiljana Šaković Mujan, Senida Šepo, MOA – Ana Lukenda, MYTH – Dunja i Džejna, te Nevena Kragić sa ručno oslikanim čarapama, Dragan Smiljanić sa vanvremenskim fascinatorima, D’s Collars sa novom kolekcijom unikatnog nakita i elegantne pismo tašne Berberović. Ovim editorijalom premijerno su predstavljene kreacije, ženstvene haljine sa etiketom Metaphysika, kao novog modnog brenda vrijednog pažnje. Još kada sve začinimo neodoljivim modelima obuće iz nove
kolekcije Irregular Choice, A.S. 98, Magdalena Klašnja i Milenika Shoes dobijemo
karavan putnika kroz ekspediciju zvanu život.

6

7

image-a5ae25200c36af3d89a397c69285dadb74ebf05e9169e9a02fe79055334be8f1-V

5

Uvid u kolekciju donosimo kroz fotografije sa set-a, a uskoro objavljujemo i fotografije editorijala “Gipsy Soul”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.