Categories Modni kutak

Yamamay Sculpt linija kupaćih kostima laska ženskim oblinama

Top model Kate Upton i Yamamay predstavili su novu SCULPT liniju kupaćih kostima. Jednostavne linije, strateški pozicionirani dodaci i vrhunski materijal koji laska ženskim oblinama, glavne su karakteristike novih kupaćih kostima. Slijedeći veliki uspjeh koji su postigle prve SCULPT kolekcije, čiji su komadi postali must-have za svaku ženu koja ih je imala priliku probati, Yamamay je dokazao kako sluša svoje kupce i predstavio ekskluzivnu SCULPT kolekciju za ljeto 2018.

Inovativna linija kupaćih kostima dizajnirana  je od patentiranog materijala Sensitive® Sculpt by EUROJERSEY koja je u potpunosti izrađena u Italiji, a dodatan značaj daje joj najsavremeniji LYCRA® BEAUTY certifikat. Žene s oblinama će naprosto obožavati ovaj materijal koji daje efekat oblikovanja jer osim što je ultra tanak i ravan, lagan i prozračan, nježno grli tijelo te laska oblinama  i jednostavno svima odlično stoji. Osim toga, pruža jedinstvenu izvedbu zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju te pruža nevjerovatnu udobnost, i daje osjećaj bezbrižnosti i opuštenosti svakoj ženi koja je nosi.

SCULPT FASHION linija je obogaćena strateški pozicioniranim umecima koji dodatno stanjuju figuru dok modele kupaćih kostima jednostavnih linija karakteriše poseban rez i savršeno prijanjanje uz tijelo. Kolekcija je u  crnoj i plavoj boji, s različitim modelima i veličinama gaćica te korpica  koje u SCULPT FASHION liniji sežu i do D veličine.

SCULPT kolekcija inspirisana idejom prirodne ljepote, povjerena je ženstvenoj figuri sa oblinama top modela Kate Upton, prirodnoj ljepotici koja uz notu zavodljivosti optimalno ističe karakteristike SCULPT linije.

Atmosferu iz toplih krajeva prenosi nam svjetski priznati fotograf  Giampaolo Sgura. Uz Yamamay, žene s oblinama konačno su došle na svoje!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

(https://www.instagram.com/yamamayofficial/; https://www.facebook.com/YamamayOfficial/?fref=ts; https://www.yamamay.com/hr_en/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *