Categories Modne vijesti

Must see: Christian Louboutin izložba u Parizu

Izložba o renomiranom proizvođaču luksuznih cipela – Christianu Louboutinu biće otvorena u Parizu, u muzeju Palais de la Porte Dorée, od 26. februara do 26. jula!

Brend Christian Louboutin važi za jedan od glavnih u svijetu mode, a na izložbi će biti predstavljeno 30-godišnje stvaralaštvo, koje će biti podijeljeno u deset poglavlja.

Prema riječima dizajnera, glavna tačka izložbe biće važne veze koje su uticale na njegovo putovanje, rad sa proizvođačima cipela i rad sa umjetnicima koji su mu izuzetno bliski.

Pariski dizajner cipela počeo je raditi na svojim prvim kreacijama u dobi od dvanaest godina i bio je inspirisan arhitektonskom ljepotom Palais de la Porte Dorée. Možemo očekivati njegove najljepše cipele, neke cipele iz njegove lične kolekcije i uvid u najekskluzivnije saradnje – neke od njih nikada nisu pokazane svijetu.

© Jose Castellar

Osim toga, biće predstavljeni originalni projekti na kojima je sarađivao sa svojim omiljenim umjetnicima, uključujući saradnju sa fotografom Davidom Lynchom, novozelandskom multimedijalnom umetnicom, španskom koreografkinjom Biancom Li, pakistanskim umetnikom Imranom Qureshijem i mnogim drugima.

Ako se u ovom periodu nađete u Parizu, ovo je definitivno izložba koju vrijedi pogledati.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *