Muž htio od J Lo da napravi domaćicu

by | 21 Jula, 2011
Iako je Jennifer Lopez jedna od najželjenijih žena na planeti, izgleda da je njenom suprugu Marcu Anthonyju bilo teško da prihvati njen seksi imidž. Ako je vjerovati britanskim medijima, on je tražio da se J Lo oblači manje provokativno, a pošto ga ona nije poslušala, odlučio je da je ostavi.
– Činio je da se ona osjeća užasno kad poželi da obuče nešto seksi. On voli kada se oblači čedno, u stilu "ženice". Mrzio je činjenicu da je ona seks simbol – rekao je neimenovani izvor.
 
Drugi izvor kaže da je Marc htio da bira garderobu za Jennifer na prošlogodišnjem snimanju. Tada je bio posebno bijesan zbog jedne slike na kojoj je po njegovom mišljenju bila "previše seksi za 40-godišnju majku dva djeteta". 
 
– Marc je oduvijek bio dominantan muž. On želi da kontroliše sve što Jennifer radi – rekao je još jedan izvor blizak paru.
 
Od kada su se razišli, J Lo se punom parom bacila na posao, a već su počele da kruže glasine da se viđa s muškim modelom kojeg zovu "kubanski Brad Pitt". Njegovo ime je William Levy (30), a bio je zvijezda u Jenniferinom spotu "I'm Into You". Nedavno se razveo poslije osam godina braka. Ipak, Levy je demantovao da je u romantičnoj vezi sa J Lo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.