Najseksi Bond djevojka ikad! Kako je možete osvojiti?

by | 2 Novembra, 2012
Posljednjih nekoliko sedmica svi šuškaju o njoj, a proglašena je i najseksi Bond djevojkom ikad! Riječ je o prekrasnoj 33-godišnjoj Berenice Marlohe, koja uz Daniela Craiga glumi u novom filmu o tajnom špijunu – ‘Skyfall’.
Zavodljiva Francuskinja pozirala je u seksi editorijalu za britansko izdanje časopisa FHM, a osim seksi fotografija, Berenice je dala neke jako zanimljive odgovore: "Idealni muškarac ne mora biti zgodan da bi mi zapeo za oko. Stvarno ne treba biti zgodan. Ako nema šta da kaže, ako nije smiješan, ako nema nekih planova u životu, onda je jako neprivlačan. Harizma i smisao za humor su ti koji mu daju onaj ‘wow’ faktor", iskreno je priznala.
Što se posla tiče, iako je prezadovoljna ulogom u Skyfallu, ističe kako bi u budućnosti htjela igrati neku "opaku" ulogu. "Voljela bih biti Joker u idućem Batmanu. Uloge koje volim i u kojim najviše uživam su uglavnom za muškarce. Oduvijek sam sanjala kako ću tumačiti ulogu lošeg dečka, kao što je, otprilike, šef mafije. To bi stvarno ispunilo moje snove", zaključila je Berenice.
Www.dnevnik.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.